22 December 2015

Öppettider under Jul & Nyår

Vi vill passa på att önska er alla en God Jul & Gott Nytt ÅR! Under mellandagarna så håller vi stängt den 23, 28,29,30 december och är tillbaka med full kraft den 4:e januari. Varmt välkomna!

17 July 2015

Öppettider under sommaren

Under sommarmånaderna juli, augusti och september har vi öppet mellan 08.00 och 16.00. Vi kommer att hålla semesterstängt under veckorna 30-32.

Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar och ni är varmt välkomna att besöka oss.

18 July 2014

Semesterstängt

Nu när solen och värmen har infunnit sig så passar vi på att ta semester. Den 18 juli stänger kontoret, men vi ser fram emot att träffa er igen den 11 augusti.

Vi önskar er en riktigt härlig sommar!​

24 June 2014

Ny VD för Baker Tilly Helsingborg/Höganäs

Styrelsen för Baker Tilly Helsingborg KB har beslutat att tillsätta Johan Henriksson som Verkställande Direktör för bolaget.

Johan har jobbat i bolaget sedan det startades och har tidigare jobbat som ställförträdande kontorschef både i Helsingborg och i Höganäs.

– Vi är mycket nöjda med att vi får Johan som vd för Baker Tilly Helsingborg. Han är en väldigt driven och engagerad person som vi tror kommer förvalta rollen utmärkt. Beslutet gör att vi tror vi kommer stå väl rustade för framtiden samtidigt som vi bibehåller vår starka position på marknaden säger Jan Kjäll, styrelseordförande för Baker Tilly Helsinborg KB.

23 December 2013

God jul & Gott Nytt År

Vi på Baker Tilly Helsingborg/Höganäs tänkte passa på att önska alla våra kunder, samarbetspartners, vänner och bekanta en riktig God Jul & ett Gott Nytt År!

19 July 2013

Semesterstängt

Från och med måndagen den 22 juli håller vårt kontor semesterstängt, men den 5 augusti är vi åter igen på plats. Vi på Baker Tilly Höganäs önskar Er alla en riktigt härlig sommar!

14 November 2012

Invigning 12-12-12

Onsdagen den 12 december, mellan kl. 15 och 19, är ni hjärtligt välkomna på lite mingel på vårt nya kontor i Höganäs.

Detta kommer att bli en trevlig tillställning i mitten av arbetsveckan där ni får möjlighet att bekanta er med våra nya lokaler, tillfälle att prata med alla oss på Baker Tilly samt kanske till och med knyta nya kontakter över en bit mingelmat från restaurang Bryggan. Vi får dessutom besök av Monica Oldsberg som presenterar lite passande ostar inför julen. Kom även och njut till luciatågets stämmor kl 18.

Skicka ett mejl till info@bakertillyhoganas.se och anmäl med namn vilka som kommer från ert företag, senast den 26 november. OBS! Först till kvarn gäller. Som vanligt hittar ni oss även på telefon 042-15 20 30 samt via vår sida på Facebook. 

Varmt välkomna!

29 October 2012

Vi söker en driftig och serviceminded revisorsassistent

Nu söker vi dig som är kvalificerad civilekonom med inriktning revision och du har ca 3 års erfarenhet av revisionsarbete. Vi arbetar huvudsakligen med små och medelstora ägarledda bolag med en omsättning mellan 10-20 miljoner.

Vi värdesätter egenskaper som driftighet, engagemang samt ansvarsfullhet. Det är viktigt att du som person är noggrann samt brinner för att kunna ge god service till våra kunder.

Tjänsten tillträds vid årsskiftet och avser en heltidtjänst.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan skriftligen till:

Baker Tilly Helsingborg

Kanongatan 155

254 67 Helsingborg

Har du frågor så är du välkommen att kontakta Jan Kjäll på telefon 0708 - 16 32 90 eller Nils Bertil Tranebacke på telefon 0708-93 02 30.

22 October 2012

Nu lanseras vår hemsida

Nu öppnar vi kontor i Höganäs och samtidigt lanserar vi www.bakertillyhoganas.se.

cgf